Az első személyes benyomásom is nagyon pozitív volt, azt hiszem, van egy pozitív kisugárzásod, ami megragadja az embert.

A négy alkalom alatt folyamatosan nyíltam meg. Az elsőn  még inkább volt bennem egy tartózkodás, mintha tárgyaláson lettem volna, majd ez folyamatosan felengedett.

Tetszett a tematika, ahogy lépésről lépésre vezettél előre, nem tanácsokat adva, hanem ráirányítva a figyelmemet a dolgokra. Abszolút bíztam Benned, nem esett egyáltalán nehezemre olyan dolgokról is beszélnem, amiről hasonló ismeretségi szint mellett mással nem tettem volna. Ahogy Te is – úgy érzem – olyan dolgokat osztottál meg az életedből, ami számomra a bizalom jele volt, és kitüntetésként éltem meg.

Az is nagyon klassz volt, hogy nem az időkeret határozta meg az együttléteinket, Te mindig a kerek egészre törekedtél.

Amikor egyszer-egyszer ki kellett lépnem a komfortzónámból egy-egy gyakorlatnál, soha nem éreztem belső ellenállást. Nem állítom, hogy nem volt időnként nehéz maga a szituáció, de mégis benne tudtál tartani.

A képzés egésze számomra nagyon sokat adott, próbálom átültetni az életembe.

Ha abszolút értékben nézi valaki, akkor mondhatja, hogy drága, de ezt én soha nem gondoltam. Nincs összehasonlítási alapom más tréningek árával. Elvégezve azonban azt mondom, hogy a ráfordítás nem összevethető azzal, a nem feltétlen pénzben kifejezhető haszonnal, amit kaptam. Pár tízezer forintért megtanulni értő módon hallgatni, ami az élet minden területén hasznos, az kincset

Ákos

vezérigazgató

Gergely

Gergely

Ami az első foglalkozás után feltűnt, az a kendőzetlen kritikai elemzés, amit nagyon köszönök.

bővebben
Máté

Máté

Kertész András a kommunikációs tanácsadás mellett olykor még “pszichológusként” is segített, hogy mélyre ássak magamban.

bővebben
Richárd

Richárd

András az egyik legfontosabb dologban segített nekem, röviden elmondani, ki is vagyok én és mi a küldetésem.

bővebben
Ákos

Ákos

Akinek én egyszer úgy tudok a szemébe nézni, mint Neked – azt már többé el nem ‘vesztem…’, ezt külön köszönöm!

bővebben
János

János

Mind a csapat belső működését, mind az időmenedzsmentet, mind pedig a rekreációs időt illetőleg fontos segítséget kaptam meghatározó pillanatokban tőled.

bővebben
Gábor

Gábor

Önbizalmat adtál nekem azzal, hogy annak ellenére, hogy voltak hátrányaim, mégis megmutattad nekem, hogy képes vagyok elérni a célomat.

bővebben
Krisztián

Krisztián

Mindenben segítettél, amiben csak lehetett: kommunikáció, filozófia, gondolkodásmód.

bővebben
Sándor

Sándor

A munkáddal nagyon meg vagyok elégedve, hasznosak voltak a kommunikációs tanácsok, az önbizalom-növelő beszélgetések.

bővebben
Ervin

Ervin

Köszönöm a professzionalizmust, azt a hatalmas tudást, amelyet alázattal, barátsággal adsz át.

bővebben
Gergő

Gergő

Számomra a legnagyobb tanulság az volt, hogy nyugodtan vigyem bele az érzelmeimet a beszédeimben, mint említettem, tudatosan fogtam vissza, de kiderült, hogy ez hiba volt.

bővebben
Péter

Péter

Andras is the best communication and presentation trainer I’ve worked with.

bővebben
Kata

Kata

András fantasztikus hallgató és kérdező is egyben. Kiválóan rakja össze a mozaikokat és mondatja ki velem, hogy mit is várok a karrieremtől.

bővebben
Attila

Attila

András is a multi-talented person, a rare type nowadays. A trainer, personal motivator, a born psychologist, conflict resolution specialist, company manager/owner, coach, personal brand manager.

bővebben
Péter

Péter

Although I’ve never heard András singing, I know that he is a very impressive performer and a great communicator.

bővebben
Kriszta

Kriszta

Coaching és beszédtechnikai tréning különös vegyülete, talán így lehet legjobban jellemezni a 10 alkalmas közös munkát, mely nagyon sokat adott nekem mindkét témakörben. Andrásnak mindig mindenre volt jó válasza, mely az ő szájából annyira egyszerűnek és...

bővebben
Péter

Péter

András nagyon empatikus, segítőkészségtől áthatott, a szép formák, a dolgok szép és jó volta iránt elkötelezett ember, akinek legnagyobb örömet az szerzi, ha segítségével mások is szebbé, gazdagabbá, érdemesebbé teszik az életüket.

bővebben
Adrienn

Adrienn

András egy szuper coach. Az első találkozástól nagyon nyitott. Érzi az ember, hogy valódi érdeklődést mutat és nem csak rutinból csinálja a szakmáját. Nagyon lelkiismeretes és megbízható.

bővebben
Balázs

Balázs

Andrással néhány évvel ezelőtt nyilvános szereplés, és prezentációs technikák fejlesztése céljából dolgoztunk együtt. A mai napig tisztán emlékszem az első találkozásunkra, és arra a szavakkal nehezen leírható pozitív energiára, ami belőle sugárzik.

bővebben

Tetszett?

Oszd meg kollégáiddal és barátaiddal, hátha nekik is hasznos lesz.