Mérnökként dolgozom egy tervező cégben, ahol egyre gyakoribbak azok a tárgyalási helyzetek és prezentációs feladatok, amire az iskolában nem készítik fel az embert sajnos. András már az első személyes találkozáskor meggyőzött róla, hogy egyrészt maga is profi, tapasztalt az előadás műfajában és rendkívül tudatosan kezeli ezeket a feladatokat, másrészt nagyon jól tudja és érzi, hogy hogyan kell ezt a tudást átadni, mire kell fókuszálni.

A megfogalmazott elvárásom a képzéssel kapcsolatban az volt, hogy olyan gyakorlati dolgokat tanuljak nála, amelyek, amellett, hogy segítségükkel határozottabb, jobb előadóvá váljak a munkahelyi feladatokban, a magabiztosság és a kommunikáció fejlesztésén keresztül a magánéletben, hétköznapi szituációkban is profitáljak ebből. András nagyon rugalmasan kezelte ennek megfelelően a “tananyagot”, a prezentációs képzésből így lett félig a beszédre, a prezentációs technikákra és a rossz beidegződések kijavítására fókuszáló munka, félig pedig személyre szabott, ennél átfogóbb, mélyebb tanácsadás.

Az órák alatt mindig fókuszált volt, és kiderült, hogy remek megfigyelő. Jól kérdezett és jól tanított, mikor melyikre volt szükség. Azt tapasztaltam, hogy érdemes odafigyelni arra, amit András mond – de még inkább arra, amit kérdez, mert tanulni a saját válaszainkból lehet a legjobban! Emellett remekül motivált önmagam tesztelésére, megismerésére, ami segít akkor is, ha az ember egyébként először kényelmetlenül érzi magát egy újszerű szituációban. A rendelkezésére álló időben nagyon hatékonyan és eredményesen foglalta össze és vezetett rá a jó előadások kulcselemeire. Így a közös munka alatt nagyon sokat tanultam magamról, a beszéd és a metakommunikáció összhangjának fontosságáról, a testbeszéd tudatos figyeléséről és alkalmazásáról – ha e néhány alkalom alatt nem is vezetett végig a magabiztos és jó előadóvá vezető úton, segített elindulni rajta, gyakorlatban is alkalmazható technikákkal.

András

transportation engineer, senior consultant

Gergely

Gergely

Ami az első foglalkozás után feltűnt, az a kendőzetlen kritikai elemzés, amit nagyon köszönök.

bővebben
Máté

Máté

Kertész András a kommunikációs tanácsadás mellett olykor még “pszichológusként” is segített, hogy mélyre ássak magamban.

bővebben
Richárd

Richárd

András az egyik legfontosabb dologban segített nekem, röviden elmondani, ki is vagyok én és mi a küldetésem.

bővebben
Ákos

Ákos

Akinek én egyszer úgy tudok a szemébe nézni, mint Neked – azt már többé el nem ‘vesztem…’, ezt külön köszönöm!

bővebben
János

János

Mind a csapat belső működését, mind az időmenedzsmentet, mind pedig a rekreációs időt illetőleg fontos segítséget kaptam meghatározó pillanatokban tőled.

bővebben
Gábor

Gábor

Önbizalmat adtál nekem azzal, hogy annak ellenére, hogy voltak hátrányaim, mégis megmutattad nekem, hogy képes vagyok elérni a célomat.

bővebben
Krisztián

Krisztián

Mindenben segítettél, amiben csak lehetett: kommunikáció, filozófia, gondolkodásmód.

bővebben
Sándor

Sándor

A munkáddal nagyon meg vagyok elégedve, hasznosak voltak a kommunikációs tanácsok, az önbizalom-növelő beszélgetések.

bővebben
Ervin

Ervin

Köszönöm a professzionalizmust, azt a hatalmas tudást, amelyet alázattal, barátsággal adsz át.

bővebben
Gergő

Gergő

Számomra a legnagyobb tanulság az volt, hogy nyugodtan vigyem bele az érzelmeimet a beszédeimben, mint említettem, tudatosan fogtam vissza, de kiderült, hogy ez hiba volt.

bővebben
Péter

Péter

Andras is the best communication and presentation trainer I’ve worked with.

bővebben
Kata

Kata

András fantasztikus hallgató és kérdező is egyben. Kiválóan rakja össze a mozaikokat és mondatja ki velem, hogy mit is várok a karrieremtől.

bővebben
Attila

Attila

András is a multi-talented person, a rare type nowadays. A trainer, personal motivator, a born psychologist, conflict resolution specialist, company manager/owner, coach, personal brand manager.

bővebben

Tetszett?

Oszd meg kollégáiddal és barátaiddal, hátha nekik is hasznos lesz.