Mérnökként dolgozom egy tervező cégben, ahol egyre gyakoribbak azok a tárgyalási helyzetek és prezentációs feladatok, amire az iskolában nem készítik fel az embert sajnos. András már az első személyes találkozáskor meggyőzött róla, hogy egyrészt maga is profi, tapasztalt az előadás műfajában és rendkívül tudatosan kezeli ezeket a feladatokat, másrészt nagyon jól tudja és érzi, hogy hogyan kell ezt a tudást átadni, mire kell fókuszálni.

A megfogalmazott elvárásom a képzéssel kapcsolatban az volt, hogy olyan gyakorlati dolgokat tanuljak nála, amelyek, amellett, hogy segítségükkel határozottabb, jobb előadóvá váljak a munkahelyi feladatokban, a magabiztosság és a kommunikáció fejlesztésén keresztül a magánéletben, hétköznapi szituációkban is profitáljak ebből. András nagyon rugalmasan kezelte ennek megfelelően a “tananyagot”, a prezentációs képzésből így lett félig a beszédre, a prezentációs technikákra és a rossz beidegződések kijavítására fókuszáló munka, félig pedig személyre szabott, ennél átfogóbb, mélyebb tanácsadás.

Az órák alatt mindig fókuszált volt, és kiderült, hogy remek megfigyelő. Jól kérdezett és jól tanított, mikor melyikre volt szükség. Azt tapasztaltam, hogy érdemes odafigyelni arra, amit András mond – de még inkább arra, amit kérdez, mert tanulni a saját válaszainkból lehet a legjobban! Emellett remekül motivált önmagam tesztelésére, megismerésére, ami segít akkor is, ha az ember egyébként először kényelmetlenül érzi magát egy újszerű szituációban. A rendelkezésére álló időben nagyon hatékonyan és eredményesen foglalta össze és vezetett rá a jó előadások kulcselemeire. Így a közös munka alatt nagyon sokat tanultam magamról, a beszéd és a metakommunikáció összhangjának fontosságáról, a testbeszéd tudatos figyeléséről és alkalmazásáról – ha e néhány alkalom alatt nem is vezetett végig a magabiztos és jó előadóvá vezető úton, segített elindulni rajta, gyakorlatban is alkalmazható technikákkal.

András

transportation engineer, senior consultant

Péter

Péter

Andras is the best communication and presentation trainer I’ve worked with.

bővebben
Kata

Kata

András fantasztikus hallgató és kérdező is egyben. Kiválóan rakja össze a mozaikokat és mondatja ki velem, hogy mit is várok a karrieremtől.

bővebben
Attila

Attila

András is a multi-talented person, a rare type nowadays. A trainer, personal motivator, a born psychologist, conflict resolution specialist, company manager/owner, coach, personal brand manager.

bővebben
Péter

Péter

Although I’ve never heard András singing, I know that he is a very impressive performer and a great communicator.

bővebben
Kriszta

Kriszta

Coaching és beszédtechnikai tréning különös vegyülete, talán így lehet legjobban jellemezni a 10 alkalmas közös munkát, mely nagyon sokat adott nekem mindkét témakörben. Andrásnak mindig mindenre volt jó válasza, mely az ő szájából annyira egyszerűnek és...

bővebben
Péter

Péter

András nagyon empatikus, segítőkészségtől áthatott, a szép formák, a dolgok szép és jó volta iránt elkötelezett ember, akinek legnagyobb örömet az szerzi, ha segítségével mások is szebbé, gazdagabbá, érdemesebbé teszik az életüket.

bővebben
Adrienn

Adrienn

András egy szuper coach. Az első találkozástól nagyon nyitott. Érzi az ember, hogy valódi érdeklődést mutat és nem csak rutinból csinálja a szakmáját. Nagyon lelkiismeretes és megbízható.

bővebben
Balázs

Balázs

Andrással néhány évvel ezelőtt nyilvános szereplés, és prezentációs technikák fejlesztése céljából dolgoztunk együtt. A mai napig tisztán emlékszem az első találkozásunkra, és arra a szavakkal nehezen leírható pozitív energiára, ami belőle sugárzik.

bővebben
Károly

Károly

If you have a newborn child and you would like to plan a healthy work-life balance for the whole family in the first 1-2 years, feel free to contact András.

bővebben
Alexandra

Alexandra

“András számomra olyan, mint egy jó iránytű. Ha elkeveredek az útvesztőben, bizonytalan vagyok egy elágazásnál vagy épp nem látom a fától az erdőt, mindig kiváló érzékkel állít irányba, míg végül én is tisztán felismerem, hogy merre van az előre.

bővebben
Katalin

Katalin

Andrással nagyon jó együtt dolgozni.
Intelligens, nyitott, őszinte, kedves, megnyerő személyiség, ugyanakkor határozott, felkészült szakember, akiben bízni lehet. Azonnal érti és átlátja az adott helyzetet, melyre általában több személyre szabott alternatív megoldási lehetőséget kínál, megvilágítva azok előnyét és esetleges buktatóit.

bővebben
Zoltán

Zoltán

Szeretném megköszönni a felkészítést a prezentációhoz, hogy a TEDxLibertyBridgeWomen: Tegyük oda magunkat!
rendezvényen legyen bátorságom kiállni és elmondani, amit szeretnék.

bővebben
Andrea

Andrea

Andrást lelkesítő, ésszel, szívvel és lélekkel dolgozó coachnak tartom, ügyfelei méltán érezhetik támogatását.

bővebben
Katalin

Katalin

Amennyiben tanácsadásra lesz szükségem jövőbeli projektjeimnél, én biztosan újra hozzá fogok fordulni és csak ugyanezt tudom tanácsolni művésztársaimnak is.

bővebben
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Tetszett?

Oszd meg kollégáiddal és barátaiddal, hátha nekik is hasznos lesz.