Azért fordultam Andráshoz, hogy segítségével sikeresen tudjam összhangba hozni verbális és non-verbális kommunikációmat, hogy az általam kívánt mondanivaló megfelelően érjen célba a fogadó félhez, és az az üzenet menjen át, melyet valójában szándékomban áll átadni. A coaching alkalmak rendkívül hasznosak voltak számomra. András a célt folyamatosan szem előtt tartva ráébresztett a tudatos testbeszéd, a mimika és gesztushasználat fontosságára, melyet igyekszem azóta is odafigyelve a mindennapi működésembe beépíteni. Mindehhez András nyitottsága, érdeklődő személye nagymértékben hozzájárult oldott – szinte baráti – légkör megteremtésével. Andrást lelkesítő, ésszel, szívvel és lélekkel dolgozó coachnak tartom, ügyfelei méltán érezhetik támogatását. Köszönöm.

Andrea

team leader

Attila

Attila

András is a multi-talented person, a rare type nowadays. A trainer, personal motivator, a born psychologist, conflict resolution specialist, company manager/owner, coach, personal brand manager.

bővebben
Kriszta

Kriszta

Coaching és beszédtechnikai tréning különös vegyülete, talán így lehet legjobban jellemezni a 10 alkalmas közös munkát, mely nagyon sokat adott nekem mindkét témakörben. Andrásnak mindig mindenre volt jó válasza, mely az ő szájából annyira egyszerűnek és...

bővebben
Péter

Péter

András nagyon empatikus, segítőkészségtől áthatott, a szép formák, a dolgok szép és jó volta iránt elkötelezett ember, akinek legnagyobb örömet az szerzi, ha segítségével mások is szebbé, gazdagabbá, érdemesebbé teszik az életüket.

bővebben
Adrienn

Adrienn

András egy szuper coach. Az első találkozástól nagyon nyitott. Érzi az ember, hogy valódi érdeklődést mutat és nem csak rutinból csinálja a szakmáját. Nagyon lelkiismeretes és megbízható.

bővebben
Balázs

Balázs

Andrással néhány évvel ezelőtt nyilvános szereplés, és prezentációs technikák fejlesztése céljából dolgoztunk együtt. A mai napig tisztán emlékszem az első találkozásunkra, és arra a szavakkal nehezen leírható pozitív energiára, ami belőle sugárzik.

bővebben
Alexandra

Alexandra

“András számomra olyan, mint egy jó iránytű. Ha elkeveredek az útvesztőben, bizonytalan vagyok egy elágazásnál vagy épp nem látom a fától az erdőt, mindig kiváló érzékkel állít irányba, míg végül én is tisztán felismerem, hogy merre van az előre.

bővebben
Katalin

Katalin

Andrással nagyon jó együtt dolgozni.
Intelligens, nyitott, őszinte, kedves, megnyerő személyiség, ugyanakkor határozott, felkészült szakember, akiben bízni lehet. Azonnal érti és átlátja az adott helyzetet, melyre általában több személyre szabott alternatív megoldási lehetőséget kínál, megvilágítva azok előnyét és esetleges buktatóit.

bővebben
Zoltán

Zoltán

Szeretném megköszönni a felkészítést a prezentációhoz, hogy a TEDxLibertyBridgeWomen: Tegyük oda magunkat!
rendezvényen legyen bátorságom kiállni és elmondani, amit szeretnék.

bővebben
Nicolas

Nicolas

Amit csinálunk, nem csak a projektre jó, hanem egy életmód.Ez egy eszköz, hogy tudd irányítani a körülötted lévő világot, segít, hogy könnyebb és élvezhetőbb legyen az élet.

bővebben
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Tetszett?

Oszd meg kollégáiddal és barátaiddal, hátha nekik is hasznos lesz.