Úgy érkeztem Andráshoz, hogy nem tudtam mit várok, nem tudtam mi legyen a téma, mi a megoldandó feladatom. De valahogy bíztam benne, hogy közösen megtaláljuk a látogatásom miértjét, hisz az én filozófiám szerint semmi sem véletlen.

András profizmusa sütött a lényéből, öröm volt kommunikálni Vele! Élveztem minden pillanatát. Olyan türelemmel és hittel fordult felém, hogy lassan feloldódtak a tudattalan gátlások is bennem. Beszélgettünk sok dologról, szakma, karrier, üzlet, ami az életemet meghatározza mostanabán. Hihetetlen, de sokkal motiváltabb és fókuszáltabb lettem már fél óra útan!

És lám, lassan eljutottunk egy fontosabb témához, ami igazán váratott magára már egy ideje! Rájöttem, hogy ott és akkor kellett kilépnem a komfort zónámból, az Ő segítségével!

Megértettem a lényeget, és hogy a problémám kizárólag rajtam múlik.

Ezután tele bizalommal, optimizmussal, egy erősebb, sikeresebb nőként léptem ki az utcára. És bár fájdalmas harcokat kellett megvivnom azután, de sikerült előrelépnem!

Köszönöm András!

Diána

tréner

János

János

Mind a csapat belső működését, mind az időmenedzsmentet, mind pedig a rekreációs időt illetőleg fontos segítséget kaptam meghatározó pillanatokban tőled.

bővebben
Gábor

Gábor

Önbizalmat adtál nekem azzal, hogy annak ellenére, hogy voltak hátrányaim, mégis megmutattad nekem, hogy képes vagyok elérni a célomat.

bővebben
Gergő

Gergő

Számomra a legnagyobb tanulság az volt, hogy nyugodtan vigyem bele az érzelmeimet a beszédeimben, mint említettem, tudatosan fogtam vissza, de kiderült, hogy ez hiba volt.

bővebben
Kata

Kata

András fantasztikus hallgató és kérdező is egyben. Kiválóan rakja össze a mozaikokat és mondatja ki velem, hogy mit is várok a karrieremtől.

bővebben
Attila

Attila

András is a multi-talented person, a rare type nowadays. A trainer, personal motivator, a born psychologist, conflict resolution specialist, company manager/owner, coach, personal brand manager.

bővebben
Kriszta

Kriszta

Coaching és beszédtechnikai tréning különös vegyülete, talán így lehet legjobban jellemezni a 10 alkalmas közös munkát, mely nagyon sokat adott nekem mindkét témakörben. Andrásnak mindig mindenre volt jó válasza, mely az ő szájából annyira egyszerűnek és...

bővebben
Péter

Péter

András nagyon empatikus, segítőkészségtől áthatott, a szép formák, a dolgok szép és jó volta iránt elkötelezett ember, akinek legnagyobb örömet az szerzi, ha segítségével mások is szebbé, gazdagabbá, érdemesebbé teszik az életüket.

bővebben
Adrienn

Adrienn

András egy szuper coach. Az első találkozástól nagyon nyitott. Érzi az ember, hogy valódi érdeklődést mutat és nem csak rutinból csinálja a szakmáját. Nagyon lelkiismeretes és megbízható.

bővebben
Balázs

Balázs

Andrással néhány évvel ezelőtt nyilvános szereplés, és prezentációs technikák fejlesztése céljából dolgoztunk együtt. A mai napig tisztán emlékszem az első találkozásunkra, és arra a szavakkal nehezen leírható pozitív energiára, ami belőle sugárzik.

bővebben

Tetszett?

Oszd meg kollégáiddal és barátaiddal, hátha nekik is hasznos lesz.