Még zeneakadémiai hallgató voltam, amikor Kertész Andrást megismertem. Ekkor (2000?-ben) hozta létre a MusiciansWho komolyzenei portált és a Magyar Zeneművészeti Alapítványt. Abban az időben én ezt egy bátor és eredeti ötletnek tartottam, de némi kétkedéssel és kíváncsisággal vártam sikerül –e a célkitűzéseit megvalósítania.

Az azóta eltelt évek mára egyértelműen bebizonyították, hogy András ötlete valóban egy nagy hiányt pótolt, a MusiciansWho a magyar komolyzenei élet legmegbízhatóbb és leggazdagabb adatbázisává vált és az alapítvány azóta nagyon sokban segítette a magyar komolyzenei élet résztvevőit.

Ismeretségünk Andrással néhány évvel később folytatódott, én már diplomás gitárművészként és tanárként egy hátrányos helyzetű gyermekeket érintő művészetpedagógia projekten dolgoztam.

Életem első olyan projektjéről volt szó, amit egyedül vezettem és dolgoztam ki, nagy szükségem volt a segítségre. A közös munka során Andrásban egy művészeti és társadalmi kérdések iránt érzékeny és mindeközben kellően racionális embert ismertem meg. Mint tanácsadótól és coachtól rengeteget tanultam tőle és ezt a tudást használom mai napig is, amikor saját művészeti projektjeimen dolgozom.

Azt gondolom, hogy Magyarországon nagyon kevés az olyan ember, aki valóban segítséget tud nyújtani előadóművészeknek abban, hogy megtanulják megvalósítani álmaikat.

Vannak akiknél a szakmai tudás, vannak akiknél a kellő érzékenység hiányzik.

Kertész András mindkettőnek birtokában van.

Amennyiben tanácsadásra lesz szükségem jövőbeli projektjeimnél, én biztosan újra hozzá fogok fordulni és csak ugyanezt tudom tanácsolni művésztársaimnak is.

Katalin

Junior Príma díjas gitárművész, tanár

Péter

Péter

Andras is the best communication and presentation trainer I’ve worked with.

bővebben
Kata

Kata

András fantasztikus hallgató és kérdező is egyben. Kiválóan rakja össze a mozaikokat és mondatja ki velem, hogy mit is várok a karrieremtől.

bővebben
Attila

Attila

András is a multi-talented person, a rare type nowadays. A trainer, personal motivator, a born psychologist, conflict resolution specialist, company manager/owner, coach, personal brand manager.

bővebben
Péter

Péter

Although I’ve never heard András singing, I know that he is a very impressive performer and a great communicator.

bővebben
Kriszta

Kriszta

Coaching és beszédtechnikai tréning különös vegyülete, talán így lehet legjobban jellemezni a 10 alkalmas közös munkát, mely nagyon sokat adott nekem mindkét témakörben. Andrásnak mindig mindenre volt jó válasza, mely az ő szájából annyira egyszerűnek és...

bővebben
Péter

Péter

András nagyon empatikus, segítőkészségtől áthatott, a szép formák, a dolgok szép és jó volta iránt elkötelezett ember, akinek legnagyobb örömet az szerzi, ha segítségével mások is szebbé, gazdagabbá, érdemesebbé teszik az életüket.

bővebben
Adrienn

Adrienn

András egy szuper coach. Az első találkozástól nagyon nyitott. Érzi az ember, hogy valódi érdeklődést mutat és nem csak rutinból csinálja a szakmáját. Nagyon lelkiismeretes és megbízható.

bővebben
Balázs

Balázs

Andrással néhány évvel ezelőtt nyilvános szereplés, és prezentációs technikák fejlesztése céljából dolgoztunk együtt. A mai napig tisztán emlékszem az első találkozásunkra, és arra a szavakkal nehezen leírható pozitív energiára, ami belőle sugárzik.

bővebben
Károly

Károly

If you have a newborn child and you would like to plan a healthy work-life balance for the whole family in the first 1-2 years, feel free to contact András.

bővebben
Alexandra

Alexandra

“András számomra olyan, mint egy jó iránytű. Ha elkeveredek az útvesztőben, bizonytalan vagyok egy elágazásnál vagy épp nem látom a fától az erdőt, mindig kiváló érzékkel állít irányba, míg végül én is tisztán felismerem, hogy merre van az előre.

bővebben
Katalin

Katalin

Andrással nagyon jó együtt dolgozni.
Intelligens, nyitott, őszinte, kedves, megnyerő személyiség, ugyanakkor határozott, felkészült szakember, akiben bízni lehet. Azonnal érti és átlátja az adott helyzetet, melyre általában több személyre szabott alternatív megoldási lehetőséget kínál, megvilágítva azok előnyét és esetleges buktatóit.

bővebben
Zoltán

Zoltán

Szeretném megköszönni a felkészítést a prezentációhoz, hogy a TEDxLibertyBridgeWomen: Tegyük oda magunkat!
rendezvényen legyen bátorságom kiállni és elmondani, amit szeretnék.

bővebben
Andrea

Andrea

Andrást lelkesítő, ésszel, szívvel és lélekkel dolgozó coachnak tartom, ügyfelei méltán érezhetik támogatását.

bővebben
András

András

Azt tapasztaltam, hogy érdemes odafigyelni arra, amit András mond – de még inkább arra, amit kérdez, mert tanulni a saját válaszainkból lehet a legjobban!

bővebben
Balázs

Balázs

Kreatív, együttműködő, lehet rá számítani. Ajánlom őt!

bővebben
Ákos

Ákos

Tetszett a tematika, ahogy lépésről lépésre vezettél előre, nem tanácsokat adva, hanem ráirányítva a figyelmemet a dolgokra.

bővebben
Dóra

Dóra

He’s able to pay close attention to his client so that they feel secure, and he’s got a special skill to energize clients during coaching.

bővebben
Nicolas

Nicolas

Amit csinálunk, nem csak a projektre jó, hanem egy életmód.Ez egy eszköz, hogy tudd irányítani a körülötted lévő világot, segít, hogy könnyebb és élvezhetőbb legyen az élet.

bővebben
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Tetszett?

Oszd meg kollégáiddal és barátaiddal, hátha nekik is hasznos lesz.