5 alkalommal találkoztam Andrással s a közös munka élvezetes és vérpezsdítő volt. Gyökeres változásokat indított el bennem, a munkámban és a hozzáállásomban.

Szeretetteli elfogadással, „kíméletlenül” vezetett végig azon az átalakító folyamaton, amely során a meglévő tudásom és készségeim egységgé álltak össze. Magabiztosságot kaptam, lendületet s egy módszert, amelyet azóta is sikeresen használok.

Egy-egy új kihívásnál előveszem, így rálátok a folyamatra, megnézem kívülről, segítségével megalapozott döntéseket hozok. Számomra ez a plusz eszköz meglepetés volt s meggyőzött arról, a coaching remek módszer, amellyel folyamatosan gazdagodom.

Az eredmény látványos, a munkámban elértem, hogy a csapat egyik legjobbjaként ismernek el. A saját vállalkozásom és ötleteim szárnyra kaptak.

Szilvia

szerkesztő, marketing szakember

Kata

Kata

András fantasztikus hallgató és kérdező is egyben. Kiválóan rakja össze a mozaikokat és mondatja ki velem, hogy mit is várok a karrieremtől.

bővebben
Attila

Attila

András is a multi-talented person, a rare type nowadays. A trainer, personal motivator, a born psychologist, conflict resolution specialist, company manager/owner, coach, personal brand manager.

bővebben
Kriszta

Kriszta

Coaching és beszédtechnikai tréning különös vegyülete, talán így lehet legjobban jellemezni a 10 alkalmas közös munkát, mely nagyon sokat adott nekem mindkét témakörben. Andrásnak mindig mindenre volt jó válasza, mely az ő szájából annyira egyszerűnek és...

bővebben
Péter

Péter

András nagyon empatikus, segítőkészségtől áthatott, a szép formák, a dolgok szép és jó volta iránt elkötelezett ember, akinek legnagyobb örömet az szerzi, ha segítségével mások is szebbé, gazdagabbá, érdemesebbé teszik az életüket.

bővebben
Adrienn

Adrienn

András egy szuper coach. Az első találkozástól nagyon nyitott. Érzi az ember, hogy valódi érdeklődést mutat és nem csak rutinból csinálja a szakmáját. Nagyon lelkiismeretes és megbízható.

bővebben
Balázs

Balázs

Andrással néhány évvel ezelőtt nyilvános szereplés, és prezentációs technikák fejlesztése céljából dolgoztunk együtt. A mai napig tisztán emlékszem az első találkozásunkra, és arra a szavakkal nehezen leírható pozitív energiára, ami belőle sugárzik.

bővebben
Károly

Károly

If you have a newborn child and you would like to plan a healthy work-life balance for the whole family in the first 1-2 years, feel free to contact András.

bővebben
Alexandra

Alexandra

“András számomra olyan, mint egy jó iránytű. Ha elkeveredek az útvesztőben, bizonytalan vagyok egy elágazásnál vagy épp nem látom a fától az erdőt, mindig kiváló érzékkel állít irányba, míg végül én is tisztán felismerem, hogy merre van az előre.

bővebben
Katalin

Katalin

Andrással nagyon jó együtt dolgozni.
Intelligens, nyitott, őszinte, kedves, megnyerő személyiség, ugyanakkor határozott, felkészült szakember, akiben bízni lehet. Azonnal érti és átlátja az adott helyzetet, melyre általában több személyre szabott alternatív megoldási lehetőséget kínál, megvilágítva azok előnyét és esetleges buktatóit.

bővebben
Zoltán

Zoltán

Szeretném megköszönni a felkészítést a prezentációhoz, hogy a TEDxLibertyBridgeWomen: Tegyük oda magunkat!
rendezvényen legyen bátorságom kiállni és elmondani, amit szeretnék.

bővebben
András

András

Azt tapasztaltam, hogy érdemes odafigyelni arra, amit András mond – de még inkább arra, amit kérdez, mert tanulni a saját válaszainkból lehet a legjobban!

bővebben
Katalin

Katalin

Amennyiben tanácsadásra lesz szükségem jövőbeli projektjeimnél, én biztosan újra hozzá fogok fordulni és csak ugyanezt tudom tanácsolni művésztársaimnak is.

bővebben
Ákos

Ákos

Tetszett a tematika, ahogy lépésről lépésre vezettél előre, nem tanácsokat adva, hanem ráirányítva a figyelmemet a dolgokra.

bővebben
Dóra

Dóra

He’s able to pay close attention to his client so that they feel secure, and he’s got a special skill to energize clients during coaching.

bővebben
Nicolas

Nicolas

Amit csinálunk, nem csak a projektre jó, hanem egy életmód.Ez egy eszköz, hogy tudd irányítani a körülötted lévő világot, segít, hogy könnyebb és élvezhetőbb legyen az élet.

bővebben
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Tetszett?

Oszd meg kollégáiddal és barátaiddal, hátha nekik is hasznos lesz.