5 alkalommal találkoztam Andrással s a közös munka élvezetes és vérpezsdítő volt. Gyökeres változásokat indított el bennem, a munkámban és a hozzáállásomban.

Szeretetteli elfogadással, „kíméletlenül” vezetett végig azon az átalakító folyamaton, amely során a meglévő tudásom és készségeim egységgé álltak össze. Magabiztosságot kaptam, lendületet s egy módszert, amelyet azóta is sikeresen használok.

Egy-egy új kihívásnál előveszem, így rálátok a folyamatra, megnézem kívülről, segítségével megalapozott döntéseket hozok. Számomra ez a plusz eszköz meglepetés volt s meggyőzött arról, a coaching remek módszer, amellyel folyamatosan gazdagodom.

Az eredmény látványos, a munkámban elértem, hogy a csapat egyik legjobbjaként ismernek el. A saját vállalkozásom és ötleteim szárnyra kaptak.

Szilvia

szerkesztő, marketing szakember

János

János

Mind a csapat belső működését, mind az időmenedzsmentet, mind pedig a rekreációs időt illetőleg fontos segítséget kaptam meghatározó pillanatokban tőled.

bővebben
Gábor

Gábor

Önbizalmat adtál nekem azzal, hogy annak ellenére, hogy voltak hátrányaim, mégis megmutattad nekem, hogy képes vagyok elérni a célomat.

bővebben
Gergő

Gergő

Számomra a legnagyobb tanulság az volt, hogy nyugodtan vigyem bele az érzelmeimet a beszédeimben, mint említettem, tudatosan fogtam vissza, de kiderült, hogy ez hiba volt.

bővebben
Kata

Kata

András fantasztikus hallgató és kérdező is egyben. Kiválóan rakja össze a mozaikokat és mondatja ki velem, hogy mit is várok a karrieremtől.

bővebben
Attila

Attila

András is a multi-talented person, a rare type nowadays. A trainer, personal motivator, a born psychologist, conflict resolution specialist, company manager/owner, coach, personal brand manager.

bővebben
Kriszta

Kriszta

Coaching és beszédtechnikai tréning különös vegyülete, talán így lehet legjobban jellemezni a 10 alkalmas közös munkát, mely nagyon sokat adott nekem mindkét témakörben. Andrásnak mindig mindenre volt jó válasza, mely az ő szájából annyira egyszerűnek és...

bővebben
Péter

Péter

András nagyon empatikus, segítőkészségtől áthatott, a szép formák, a dolgok szép és jó volta iránt elkötelezett ember, akinek legnagyobb örömet az szerzi, ha segítségével mások is szebbé, gazdagabbá, érdemesebbé teszik az életüket.

bővebben
Adrienn

Adrienn

András egy szuper coach. Az első találkozástól nagyon nyitott. Érzi az ember, hogy valódi érdeklődést mutat és nem csak rutinból csinálja a szakmáját. Nagyon lelkiismeretes és megbízható.

bővebben
Balázs

Balázs

Andrással néhány évvel ezelőtt nyilvános szereplés, és prezentációs technikák fejlesztése céljából dolgoztunk együtt. A mai napig tisztán emlékszem az első találkozásunkra, és arra a szavakkal nehezen leírható pozitív energiára, ami belőle sugárzik.

bővebben

Tetszett?

Oszd meg kollégáiddal és barátaiddal, hátha nekik is hasznos lesz.