Ha jól választod ki, hogy mit és hogyan csinálj!

Ahogy az egyik előző blogbejegyzésemben is írtam, hiszek benne, hogy a pihenés mellett a nyári időszak tökéletesen alkalmas arra is, hogy belül kiforrjanak új gondolatok, megszülessenek új tervek. Nemrég ez egyik olyan ügyfelemmel dolgoztam, aki épp ilyen folyamatokban van benne. Megkérdeztem tőle azt is, milyen gondolatok mentén jelölte ki a nyári munkáit és a coaching ülés végén azt is – mint mindig -, hogy mit visz haza a mai találkozónkból. Olyan találó dolgokat mondott, hogy azt gondoltam, megosztom veletek is…

Milyen a nyári működésed?

 • A nyári projektjeimet úgy találtak ki, hogy feltöltődést és inspirációt hozzanak nekem
 • Nyugisabban dolgozom, mert azt mondtam magamnak, hogy pihi van, több mindent lehet most
 • Úgy álltam neki, hogy úgy sincs sok munka a nyáron, így kevesebb a stressz is (pedig csak kicsit kevesebb a munka)

Kicsit átfogalmazva:

 • Ha van választásod, olyan dolgokkal foglalkozzál a nyár folyamán, amelyek segítenek abban, hogy a saját életedre, a munkádra másképpen nézhess rá. Sok munkakör megengedi, hogy eldönthesd, egyik vagy másik nap mi az, amivel töltöd a munkaidődet. Nyáron gyűjts inspirációkat az Excel tábla helyett.
 • Ne akard épp nyáron megváltani a világot. Nekünk itt Magyarországon a nyár különleges időszak, mert csak ilyenkor van igazán jó idő. 35 fokban visszavehetsz a tempóból. Hidd el, azt fogod tapasztalni, hogy a többiek is így tettek, és nem gond, ha nem azonnal válaszolsz az e-mailekre.
 • Ijesztő egy vállalkozónak, ha kevesebb munka, megkeresés érkezik. Nyáron, bizonyos szektorokban tényleg érzékelhetően kevesebbet kell dolgozni. Érdemes elfogadni és kihasználni ezt az időszakot, mivel októberben már garantáltan azt sem fogod tudni, hogy mihez kapj.

És terveztük coachingban a szeptemberben kezdődő új időszakot…

Mit viszel haza a mai találkozónkból? 

 • Túlmaxoltuk (ha van ilyen szó) a tervezési dolgot, tovább jutottunk mint gondoltam
 • Ki lettek mondva a homályos gondolataim, megfoghatóvá váltak
 • Összekapcsolódtak a fejemben az eddig különálló gondolatok
 • Jól működött a coaching, tök jó volt a célmeghatározás, amikor azt kérdezted, hogy mi az, amivel boldog lennék októberben
 • A nagy kép összeállt

Nem árulok el nagy titkot, hogy Te is ilyen AHA!-élményekre számíthatsz, ha részt veszel egy 3 alkalmas karrier-újratervezés coaching folyamatban.

nemsokára vége a nyárnak!!!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Te jó helyen vagy? Ott dolgozol és azt, ahol és amit igazán szeretnél?

;

Segíthetek neked?

Tudod mi a 3 tipikus elakadás?

Q

Valami nem stimmel

Érzed, hogy valami nem jó, de elképzelésed sincs, hogy hogyan lehetne ebből kimászni? Bemész reggelente, de nyögvenyelősen indul minden napod? Ha ez igaz rád, jó helyzetben vagy, mert már a változtatás kapujában vagy. A következő lépés is meg lesz hamarosan, de ahhoz tudatosan végig kell gondolnod a jelenlegi helyzetedet és a motivációidat.

Q

Megrekedtem

Kapsz feladatokat, amiket elvégzel, de nem fejlődsz általuk? Érzed legbelül, hogy többre vagy képes, de a “Mire?” és “Hogyan?” kérdésekre még nincs válaszod? Semmi gond. A közös munkában  meg fogod találni a saját megoldásaidat, és az első lépéseket is gyorsan meg fogod tenni.

Q

Mire vagyok jó?

Volt, hogy tudtad, de most nem látod, miben tudnál kiteljesedni? Én sem tudom, sőt más sem. Ezt csak Te tudhatod, de ez nem jelenti azt, hogy egyedül vagy a problémáddal. Szakemberként tudok segíteni, az értő figyelem és a nyitott kérdések megfelelő támogatást fognak nyújtani számodra, hogy elérd a célodat.

Karrier konzultáció!

10.000 Ft / 1 óra

Ha munkahelyet váltanál, ha a régóta tervezett vállalkozásodat indítanád be, ha anyaként újra dolgoznál vagy egyszerűen kiégtél és nincs tovább, akkor itt a helyed, karrier coaching konzultáción. Ránézünk a jelenlegi helyzetedre és tanácsokat is kapsz, amik segítenek megtenni a következő lépést. Töltsd ki a lenti formot és hamarosan találkozunk.

Karrier konzultáció!

10.000 Ft / 1 óra

Ha munkahelyet váltanál, ha a régóta tervezett vállalkozásodat indítanád be, ha anyaként újra dolgoznál vagy egyszerűen kiégtél és nincs tovább, akkor itt a helyed, karrier coaching konzultáción. Ránézünk a jelenlegi helyzetedre és tanácsokat is kapsz, amik segítenek megtenni a következő lépést. Töltsd ki a lenti formot és hamarosan találkozunk.

Tetszett?

Oszd meg kollégáiddal és barátaiddal, hátha nekik is hasznos lesz.