karrier coaching

Amikor a munkádban megszűnik a motiváció, elvész a biztonságérzet, megáll a fejlődés és nehezen indul minden nap, akkor karrier problémákkal nézel szembe. Számtalan kérdés kavarog benned, de nehezen találod meg a válaszokat rájuk. Először talán sikerül elhessegetned a gondolatot, de egy idő után világossá válik: változtatnod kell! Mi ez az állapot? Kiégés? Vagy majdnem az?
Mindenki arra vágyik, hogy örömet találjon a munkájában, sikereket hozzon számára és anyagi biztonságot teremtsen. Ezek jogos igények, és elérhetőek is. A megoldás: önismereti munka – tudatos tervezés – határozott cselekvés. Így képes leszel jó döntéseket hozni és változtatni. De mindezt nem kell egyedül.

3 tipikus elakadás

Valami nem stimmel

Érzed, hogy valami nem jó, de elképzelésed sincs, hogy hogyan lehetne ebből kimászni? Bemész reggelente, de nyögvenyelősen indul minden napod? Ha ez igaz rád, jó helyzetben vagy, mert már a változtatás kapujában vagy. A következő lépés is meg lesz hamarosan, de ahhoz tudatosan végig kell gondolnod a jelenlegi helyzetedet és a motivációidat.

Megrekedtem

Kapsz feladatokat, amiket elvégzel, de nem fejlődsz általuk? Érzed legbelül, hogy többre vagy képes, de a “Mire?” és “Hogyan?” kérdésekre még nincs válaszod? Úgy tervezted, hogy 1-2 évig dolgozol itt, de már sokéve húzod az igát? Akkor neked valószínűleg kell valami, ami kilök a változás felé. Először találj egy jó szakembert aztán meg fogod tudni hozni a te nagy döntésedet.

Miben vagyok jó? 

Volt, hogy tudtad, de most nem látod, miben tudnál kiteljesedni? Én sem tudom, sőt más sem. Ezt csak Te tudhatod, de ez nem jelenti azt, hogy egyedül vagy a problémáddal. Az értő figyelem és a nyitott kérdések megfelelő támogatást fognak nyújtani számodra, hogy szembe nézz a saját teheségeddel és megtaláld azt az életteret, ahol azt kibontakoztathatod.

“András a nagy döntések specialistája”

Karrier-újratervezés videók

A karriertervezés/váltás egy folyamat. Szép lassan is végigmehetsz rajta, de coachként segíthetek, hogy gyorsabban eljuss a megfelelő döntésig.

Kertész András

Legyen szó vezetői fejlődésről, cégátalakításról vagy egy új vízió bevezetéséről, a coaching, a tréning és a tanácsadás módszertanának segítségével egy jól megtervezett folyamaton megyünk végig együtt, ahol világos célok mentén dolgozunk az eredményért. Ahhoz, hogy nagy döntések megszülessenek és nyomukban elinduljon a változás, legtöbbször belső munkára és külső fejlesztésre van szükség. Ennek a harmonikus és hatékony rendszerében dolgozom Veled, hogy végre legyenek eszközeid a változáshoz, meghozd a szükséges döntéseket és végigvidd a teljes folyamatot. Társként dolgozunk együtt a Te célod elérésének érdekében.

Blogajánló

A covid és a karrierváltás első 7 kérdése

A covid és a karrierváltás első 7 kérdése

A covid okozta új helyzet, mondhatjuk azt is, hogy világválság egyszerre felerősítette és megnehezítette a karrierváltás lehetőségét. Ilyenkor fontos, hogy megtaláljuk a legjobb kérdéseket, amelyek segíthetnek új lendületet adni a karrierváltásunknak is.

Ajánlás

“András számomra olyan, mint egy jó iránytű. Ha elkeveredek az útvesztőben, bizonytalan vagyok egy elágazásnál vagy épp nem látom a fától az erdőt, mindig kiváló érzékkel állít irányba, míg végül én is tisztán felismerem, hogy merre van az előre. Szívből ajánlom mindenkinek!”

Alexandra

kommunikációs vezető

“A katalizátor a kémiában egy olyan anyag, ami úgy gyorsít föl (esetleg nagyságrendekkel) egy kémiai reakciót, hogy ő maga annak során nem használódik el.” Az én esetemben a felgyorsítandó folyamat egy karrierbeli váltás volt. András pedig kiválóan hozta a katalizátor szerepét: Jó kérdésekkel, gyakorlatokkal, a nézőpontok tudatos cserélgetésével sikerült elősegítenie a régóta húzódó változást. És közben – ebben biztos vagyok – nem használódott el. Én vissza fogok jönni hozzá, és remélem folytatjuk. Köszönöm!”

Péter

üzletágvezető, nagyvállalati ügyféltámogató szolgáltatások

Referenciák

HP

Karrier coaching

Itt tudsz bejelentkezni

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com