Kommunikációs tréningek

Csoportos és egyéni kommunikációs tréningekkel segítem ügyfeleimet, hogy a cégek és az egyes  szakemberek a leghatékonyabban és leghitelesebben tudják átadni üzeneteiket a colcsoportjuk számára. A kezdőktől a közszereplőkig, a fiataloktól a tapasztalt cégvezetőkig sokféle emberrel és céggel dolgozom együtt, de a cél mindig ugyan az: a professzionális személyes kommunikáció erejével attitűdöt formálni és elérni az elköteleződést.

Kommunikációs trénerként az online és a személyes térben történő közlések módjaival és azok fejlesztésével foglalkozom. Olyan interakciókkal, amelyek embertől emberig tartanak és hatnak. A kommunikációs tréningeken a kifejezőkészlet valamennyi eleme górcső alá kerül, és a személyre szabott tréningen lehetőség van az egyéni fejlesztésre is. Foglalkozunk a verbális és non-verbális kifejezőeszközökkel, a beszéddel, a tekintettel, a mimikával és a gesztusokkal, a retorikával, mindennel, ami a modern kor kommunikációs aktivitásaihoz szükséges.

Dühítő újra és újra rádöbbenni, hogy nem ment át az üzenet. Nekem mindig izgalmas, mert a miértre keresem a válaszokat ezen a nagyon bonyolult, de izgalmas területen. Az információcsere, mint a kommunikáció összetett folyamatának lényege, számomra nem pusztán tartalmi, kézzelfogható és hasznos adatok cseréjét jelenti, hanem az érzések és gondolatok professzionális átadását is.

Kertész András

kommunikációs tréner

Válassz a következő tréningek közül

(online és személyes tréningek)

Prezentációs Tréning - Master Class

Professzionális egyéni fejlesztés gyakorlott előadóknak, akik a szakmai és üzleti tevékenységük során rendszeresen tartanak prezentációkat. Kulcskompetenciák mentén szervezett haladó szintű képzés. Tovább>>>

Beszédtechnika

Gyakorlatorientált beszédtechnika-tréning a helyes szövegmondás és a retorika alapjaira fókuszálva. Alapvetően fontos számodra ahhoz, hogy sikeresen juttasd el üzeneteidet a hallgatóságodhoz. Tovább>>>

Nyilvános szereplés

Ismerd meg ezen a tréningen a sikeres előadás komplex rendszerét, és sajátítsd el az egyes összetevőket. Ha rendszeresen szoktál mások előtt beszélni, neked szól ez a tréning. Tovább>>>

TE IS LEHETSZ JÓ ELŐADÓ

óra business coaching

óra kommunikációs tréning

ügyfelek száma

év vezetői tapasztalat

nyilvános szereplés

ÉV COACHING TAPASZTALAT

ÉV TANÁCSADÓI TAPASZTALAT

ÉV BESZÉDTECHNIKA TRÉNING

Blogajánló

Beszédtechnika és a tudatos kommunikáció

Beszédtechnika és a tudatos kommunikáció

Te tudod, hogyan lehetne változtatni a beszédeden, a kifejezésmódodon, a hangodon?
A legtöbben nem tudják, és ez a “tudatlanság” az, ami miatt sokszor kényszerpályára kerülnek, mivel elkönyvelik magukat rossz előadónak, rossz kommunikátornak, vagy rosszabb esetben mások könyvelik el őket ilyennek.
Jó hírem van: meg lehet tanulni beszélni!

Tudatos változásmenedzsment vezetői szemmel

Tudatos változásmenedzsment vezetői szemmel

Egy változásmenedzsment folyamatban szükséges az a tudás, amely képessé teszi, hogy átfordítsd az ellenállást a kollégáidban, így a teljes szervezet elérje a kitűzött célt.

KEZDJ BELE VALAMI ÚJBA
találkozzunk!

További tudnivalók a bejelentkezés folyamatáról és az árakról.

Tudj meg többet Andrásról

KEZDJ BELE VALAMI ÚJBA
találkozzunk!

További tudnivalók a bejelentkezés folyamatáról és az árakról.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com