Kommunikációs tréningek

Csoportos és egyéni kommunikációs tréningekkel segítem ügyfeleimet, hogy a cégek és az egyes  szakemberek a leghatékonyabban és leghitelesebben tudják átadni üzeneteiket a colcsoportjuk számára. A kezdőktől a közszereplőkig, a fiataloktól a tapasztalt cégvezetőkig sokféle emberrel és céggel dolgozom együtt, de a cél mindig ugyan az: a professzionális személyes kommunikáció erejével attitűdöt formálni és elérni az elköteleződést.

Kommunikációs trénerként az online és a személyes térben történő közlések módjaival és azok fejlesztésével foglalkozom. Olyan interakciókkal, amelyek embertől emberig tartanak és hatnak. A kommunikációs tréningeken a kifejezőkészlet valamennyi eleme górcső alá kerül, és a személyre szabott tréningen lehetőség van az egyéni fejlesztésre is. Foglalkozunk a verbális és non-verbális kifejezőeszközökkel, a beszéddel, a tekintettel, a mimikával és a gesztusokkal, a retorikával, mindennel, ami a modern kor kommunikációs aktivitásaihoz szükséges.

Dühítő újra és újra rádöbbenni, hogy nem ment át az üzenet. Nekem mindig izgalmas, mert a miértre keresem a válaszokat ezen a nagyon bonyolult, de izgalmas területen. Az információcsere, mint a kommunikáció összetett folyamatának lényege, számomra nem pusztán tartalmi, kézzelfogható és hasznos adatok cseréjét jelenti, hanem az érzések és gondolatok professzionális átadását is.

Kertész András

kommunikációs tréner

TE IS LEHETSZ JÓ ELŐADÓ

óra business coaching

óra kommunikációs tréning

ügyfelek száma

év vezetői tapasztalat

nyilvános szereplés

ÉV COACHING TAPASZTALAT

ÉV TANÁCSADÓI TAPASZTALAT

ÉV BESZÉDTECHNIKA TRÉNING

Blogajánló

Beszédtechnika és a tudatos kommunikáció

Beszédtechnika és a tudatos kommunikáció

Te tudod, hogyan lehetne változtatni a beszédeden, a kifejezésmódodon, a hangodon?
A legtöbben nem tudják, és ez a “tudatlanság” az, ami miatt sokszor kényszerpályára kerülnek, mivel elkönyvelik magukat rossz előadónak, rossz kommunikátornak, vagy rosszabb esetben mások könyvelik el őket ilyennek.
Jó hírem van: meg lehet tanulni beszélni!

Tudj meg többet Andrásról