rólam

Ahhoz, hogy változás történjen, általában kellően nagyra kell, hogy nőjjön a feszültség. Vagy belül vagy kívül. Vagy pozitív vagy negatív értelemben. Nem panaszkodom, kellően sokszor nőtt nagyra a feszültség körülöttem és bennem ahhoz, hogy muszáj legyen döntenem. Változnom és változtatnom kellett családi drámákból nyugalomra, egyik városból a másikba, egyik házasságból a másikba, férfiból apává, operaénekesből tanácsadóvá, alkalmazottból vezetővé, vezetőből tulajdonossá. Nagy döntések sorozata juttatott el abba az állapotba, ahol most vagyok, de biztos vagyok benne, hogy még nincs vége. Sosem lesz vége. És ez engem felvillanyoz. Változásdesignerként érdekes emberekkel, érdekes projektekben, érdekes dolgokat szeretek csinálni. Coachként és tanácsadóként vezetőkkel és cégekkel dolgozom leginkább együtt a nagy döntések meghozatalában és a kapcsolódó folyamatok támogatásában, trénerként pedig ezekhez segítek megszerezni a szükséges eszközöket.

ügyfelek száma

óra business coaching

óra kommunikációs tréning

év tanácsadói tapasztalat

az ügyfeleim mondták

“András számomra olyan, mint egy jó iránytű. Ha elkeveredek az útvesztőben, bizonytalan vagyok egy elágazásnál vagy épp nem látom a fától az erdőt, mindig kiváló érzékkel állít irányba, míg végül én is tisztán felismerem, hogy merre van az előre.”

Alexandra

senior vezető, online kommunikáció

Andrással a közös munka egy nagy varázslat… Észre sem veszed, de folyamatosan haladsz előre és egyszer csak megvilágosodik valami, amit korábban nem láttál vagy nem értettél. Köszönöm András ezeket a felismeréseket!

Gábor

Head of Financial Data Management

Coach, tréner, tanácsadó, kommunikátor, operaénekes

Vagy csinálja, vagy tanítja, vagy elemzi, vagy fogja a fejét. Gyerekként még elpirult és selypítve vetette oda a szavakat. Aztán megtanult beszélni, majd énekelni, így operaénekesként több mint 800-szor láthatta a közönség. Megismerte magát emberként, művészként, vezetőként, vezetett rádióműsort, dolgozott főszerkesztőként, adott nagy embereknek nagy tanácsokat, business development manager volt multinál, tanított beszédtechnikát és kommunikációt, ült otthon a kanapén, épített webes import céget… Ma érdekes emberekkel, érdekes projektekben érdekes dolgokat szeret csinálni. Manapság leginkább a kerteszandras.hu oldalán keresztül kapcsolódnak hozzá az emberek, akiket kommunikációs tanácsadóként és trénerként, valamint life-, vezetői- és business coachként támogat. 40 évesen lett apa. Már többször azt gondolta, hogy tudja mi a boldogság, és most megint azt hiszi, hogy az apaság a csúcs. Hisz a polihisztorságban. Hiszi, hogy a gondolkodó elme, amely igyekszik minden nappal többet megérteni a körülötte lévő világból, képes sok helyen, sok szituációban megállni a helyét. Ehhez persze az kell, hogy a kommunikációt – elsősorban a személyes kommunikációt – gyémántfinomságúra csiszolja valaki. Mindenkinek elmondja, hogy az etikett nem egy ósdi bútordarab, amit már régen ki kellett volna dobni lomtalanításkor. Tény, hogy van benne tartás, ha bemegy valahová, általában észreveszik, és mindig vannak olyanok, akik ezt el akarják tanulni tőle.

ami eddig volt

2012-

kerteszandras.hu

coach, tréner, tanácsadó – manager

Vezetőként és tanácsadóként több mint 15 év szakmai tapasztalat segíti a munkámat a szervezeti kommunikáció, a márkaépítés, a tanulás-fejlesztés (L&D), a változásmenedzsment és a vezetőfejlesztése terén. Ügyfeleimet olyan kihívásaikban támogatom, mint a vállalati menedzsment és a vállalati kommunikációs stratégiaalkotás, a személyes kommunikáció fejlesztése és szervezetfejlesztési projektek. Coaching és tréning praxisom mellett managerként prémium vállalati környezetben végzett munkámmal nagy hatású projektekben veszek részt.

2008-2012

Clifford Chance (Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda)

tanácsadó, coach, BD vezető
A világ egyik legnagyobb ügyvédi irodájánál dolgozhattam vezetői tanácsadóként, üzletfejlesztési igazgatóként, coachként és trénerként.

2012-2017

MedStyle.hu

kommunikációs menedzser

Cég-, márka-, webáruház-építés. Egy izgalmas projekt, cégépítés úgy, hogy csak heti 4 órát dolgozzunk benne. Management kísérlet volt, tanultam a tandem-vezetésről, egy világelső márka bevezetéséről, a stílusról és az e-kereskedelemről. Eladtam a tulajdonrészemet, de a projekt ma is sikeresen működik.

2014-2016

Coach Akadémia

oktató

Élvezet volt az Akadémia csapatában dolgozni. ICF kompetenciákhoz rendelt kommunikációs eszközökről és a coachok énmárkaépítéséről tartottam tréningeket. Azóta mentor coachként folytatom ezt a munkát.

2005-2018

Magyar Zeneművészeti Alapítvány

társelnök, igazgató

Egy művész adatbázison alapuló internetes portálnak – amit 2015-ben indítottunk – az volt a küldetése, hogy segítsük a magyar klasszikus zene és a magyar muzsikusok érvényesülését itthon és külföldön. Úttörő projekt volt a maga idejében. A Facebook erősebb lett, de mi kezdtük.

2005-2015

MusiciansWho.hu

kommunikációs menedszer, főszerkesztő

2005. december 7-én a Zeneakadémia Tanácstermében zenés sajtótájékoztatón mutatkozott be a MusiciansWho komolyzenei portál. Küldetése, hogy segítse a magyar klasszikus zene és a magyar muzsikusok érvényesülését itthon és külföldön. A portál egyedülálló módon ötvözi a komolyzenészek számára fontos információkat

2008-2015

Arts Management Consulting

kommunikációs tanácsadó és menedzser

Kulturális projekteket fejlesztettünk és vezettünk, amelyek a professzionális produkciókra és az előadók bemutatására fókuszáltak.

1994-2014

Operaénekes

művész

800+ alkalommal léptem fel itthon és külföldön, operákban és koncerteken énekeltem, megismerhettem a világot, a zeneirodalmat, a művészet szabadságát és magamat.

Blogajánló

BLIKK – A coach tanácsai válság idején

BLIKK – A coach tanácsai válság idején

„Az élet nem fenékig tejfel!” – mondták a nagyszüleink kiskorunkban. Ez tényleg így van, de erre csak később, a harmincas éveinkben jövünk rá igazán. Azt azonban nem mondták el – vagy csak ritkán és keveseknek –, hogy mit kezdjünk azzal az érzéssel, ha folyamatos...

év vállalkozói tapasztalat

év beszédtechnika tréning

év coaching tapasztalat

év vezetői tapasztalat

év önismereti munka

nyilvános szereplés

dolog, ami nem sikerült

hiba, amiből tanultam

Mit csinál egy változásdesigner?

KEZDJ BELE VALAMI ÚJBA
találkozzunk!

További tudnivalók a bejelentkezés folyamatáról és az árakról.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com